PSIHOTERAPIJA ZA STARŠE

Zelo smo ponosni in veseli, da lahko v sklopu organizacije Modri Zajec posredujemo informacijo o ponudbi psihoterapije za starše in otroke, ki jo za Slovence po svetu kot edina izvaja  dr. Tjaša M. Kos, univ. dipl. psih. .

Dr. M. Kos je mama treh otrok in ima za seboj razburljivo življenjsko zgodbo, ki je prav tako prepletena z življenjem v tujini, torej v izseljenstvu. Prav zaradi tega se je specializirala za pomoč Slovencem, ki živijo v tujini, še posebej pa bi rada pomagala slovenskim staršem, ki vzgajajo svoje otroke v tujini.

Modri_Zajec_Psihoterapija
Dr. Tjaša M. Kos, univ. dipl. psih. Psihoterapija in svetovanje za posameznike, pare in skupine

V prihodnosti se tako v sklopu organizacije Modri Zajec kot tudi v sklopu partnerskih organizacij na Dunaju, na primer SID, nadejamo organizacije posebnih delavnic za starše in otroke, prav tako pa smo prepričani, da bo psihoterapevtska pomoč prišla prav marsikateremu Slovencu, ki se sooča z življenjem v tujini.

Za hitre informacije o delavnicah, se prijavite na našo listo sledilcev na prvi strani (Follow this page). Za takojšno pomoč ali terapijo na področju duševnega zdravja pa Vas vabimo, da se obrnete direktno na dr. Tjašo.

INFO:

Tjašina spletna stran  |  tjasa@tjasakos.net  |  +386(0)41 421 532

Preberite, zakaj je njena zgodba še posebej zanimiva…TUKAJ.