OGLASNICA

Obnovljeno: 16. 1. 2020

IŠČEMO AU-PAIR VARUŠKO – OD SEPTEMBRA 2020

V 13. okraju, blizu postaje U4 Ober St.Veit, iščemo zanesljivo, slovensko govorečo varuško, od septembra naprej (za eno leto ali tudi samo za nekaj mesecev). Imamo dva sinova (sedaj 1 leto in 3 leta, septembra bosta stara 1,5 in skoraj 4 leta). Iščemo varuško, ki bi živela z nami (na razpolago je lastna soba).
Au-Pair bo potekal (15-18 ur/teden), kot sledi:
– med tednom pomoč zjutraj, ko se starša odpravljata v službo (zajtrk, oblačenje, drobna gospodinjska opravila, spremljanje otrok v vrtec, ki je oddaljen eno ulico)
– med tednom (pribl. 3x/teden) se gre iskat fanta v vrtec, nato je predvidenih nekaj ur popoldanske igre (po kosilu, ki ga imata v vrtcu), doma ali na igrišču
– po sprotnem dogovoru se občasno ostane doma tudi za večerno varstvo, sicer so večeri prosti, enako velja za vikende
Dodatno k nastavitvi v našem stanovanju ponujamo plačilo po dogovoru (preko delovne pogodbe) in pomoč pri organizaciji tečaja nemškega jezika.
Izkušnje so zelo zaželene, niso pa pogoj. Pomembno nam je, da si oseba želi delati z otroki v slovenščini, živeti na Dunaju in se ob tem učiti nemščine.
Ponudbe pošljite na: melina.oswald@gmail.com

 

Obnovljeno: 12. 10. 2019 - NAJDENO

IŠČEMO VARUŠKO za 18. 10. med 14. in 21. uro

V petek, 18. 10. se išče varuško, ki bi prišla oz. bi prišel med 14. in 21. uro za varstvo 3-letnice in 1,5-letnika. Družinica živi v 4. okraju in bi takšno varstvo potrebovala še kakšen petek v prihodnosti.

Zainteresirani se javite preko emaila: tjasa.oboyo@gmail.com – tukaj prejmete tudi več informacij.

 

Obnovljeno: 24. 8. 2019 - NAJDENO

IŠČEMO VARUŠKO au-pair za 9-letnika

S pričetkom oktobra (uvajanje par dni septembra) se išče na Dunaju odgovorna, aktivna in prijazna slovensko govoreča varuška za 9 letnega fanta. V glavnem je treba fanta spremljati na popoldanske dejavnosti oziroma se z njim ukvarjati in mu pripraviti večerjo, dokler se starša ne vrneta iz službe. Iščemo varuško, ki bi ostala najmanj 1 leto (prejšnje varuške so pri nas ostale tudi 3 leta).

Delo tudi vključuje enkrat tedensko pomoč v gospodinjstvu.

Ponuja se prijazen delovnik od ponedeljka do četrtka, predvsem v popoldanskem času. Na razpolago je ločeno stanovanje v prijetnem 19. okraju za samostojno bivanje.

Zainteresirani se javite preko emaila, predstavite se s kratkim življenjepisom: maja_k@gmx.at

Obnovljeno: 24. 8. 2019

IŠČEMO KOMPETENTNO VARUŠKO za dojenčka

Iščemo usposobljeno varuško, ki bi prišla 2- do 3-krat po tri ure na dom. Družina živi v 14. okraju, v bližini postaje Hietzing (U4). Svoje ponudbe in prijave pošljite na a.mracnikar@gmail.com.

Obnovljeno: 11. 2. 2018

IŠČEMO VARSTVO ZA 9-letnika – NAJDENO 🙂

Ker se naša varuška odpravlja novim izzivom naproti, išče slovenska družina na Dunaju odgovorno in zanesljivo varuško za 9-letnika, ki zna preživeti čas z otrokom na zabaven in poučen način. Delo je na voljo konec feb/začetek marca 2018, 3x na teden med 15.00 in 18.00 uro oz. po dogovoru, občasno zvečer.

Kraj: 22.bezirk, U1 Kagran – Donauinsel. Zaželjena kreativna, športna oseba, z izkušnjami in željo dolgoročnega varstva. Znanje klavirja zaželjeno. Med šolskim letom delo vključuje: prevzem otroka v šoli ob 15.00ih, priprava lahke malice in večerje zanj (po dogovoru), domače naloge.

Ponudbe s kratkim CV-jem na romanakofler@hotmail.com

Dodatne info. po tel. 0676-405- 1304

Obnovljeno: 23. 6. 2017

IŠČEMO CELODNEVNO VARSTVO ZA DVA OTROKA –

NAJDENO 🙂

Iščemo varstvo na Dunaju za 2 otroka starosti 3 in 5 let. Potrebovali bi celodnevno varstvo od jutra do nekje 18h, včasih dlje. Ali pa varuško kot au pair, ki bi tudi bivala z nami.

Uvajanje bi potekalo v začetku septembra (občasno), potem pa celodnevno od sredine septembra do maja 2018. Predvidoma bi kasneje otroka šla za pol dneva v vrtec.
Prednost imajo dinamične osebe z izkušnjami in znanjem slovenskega ter nemškega jezika. Ponujamo solidno plačilo.

Ponudbe sprejemamo na: tanjaok75@gmail.com


Obnovljeno: 21. 6. 2017

IŠČEMO VARSTVO ZA 9-LETNIKA –NAJDENO 🙂

Ker se naša varuška odpravlja novim izzivom naproti, išče slovenska družina na Dunaju odgovorno in zanesljivo varuško za 9-letnika, ki zna preživeti čas z otrokom na zabaven in poučen način.

Kraj: 22.bezirk, U1 Kagran – Donauinsel. Uvajanje v poletnih mesecih, če se da, drugače konec avg., začetek dela september/oktober. Zaželena kreativna, športna oseba, z izkušnjami in željo dolgoročnega varstva (najmanj eno leto).

Znanje klavirja zaželeno, ni pa nujno.

Med šolskim letom delo vključuje: prevzem otroka v šoli ob 15.00ih, priprava lahke malice in večerje zanj (po dogovoru), domače naloge.

Varstvo običajno 2x do 3x na teden med 15.00 in 18.00 uro, občasno tudi zvečer.

Ponudbe s kratkim CV-jem na romanakofler@hotmail.com, dodatne info. pa po tel. 0676-405- 1304

 Tukaj lahko oddate povpraševanje po varstvu slovenske varuške. Svoje povpraševanje lahko oddate preprosto tako, da izpolnite spodnji obrazec. Kmalu boste lahko tudi pobrskali med ponudbo za najboljšo slovensko varuško na Dunaju. Prav kmalu…
10553609_687606124608486_2150240369867497191_n

Vpišite oglas. Po pregledu oglasa s strani uredništva, ga bomo objavili na tej spletne strani.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s