EKIPA

Poslanstvo Modrega Zajca je predati otrokom znanje z različnih strokovnih in življenjskih področij na zanimiv in zabaven način, v slovenskem jeziku. Zato ekipo Modrega Zajca predstavljamo Slovenci, ki smo življenjsko in karierno aktivni na različnih področjih in radi delamo z otroki ter imamo zato pri tem že več let delovnih izkušenj.

ŽELITE SODELOVATI?
Delo v sklopu organizacije predstavlja za posameznika ljubiteljsko honorarno dejavnost, zato vabimo vse, ki bi želeli svoja strokovna ali življenjska znanja v okviru delavnic Modrega Zajca predati našim majhnim udeležencem na Dunaju, da se nam pridružite. Prav tako pa nam pišite, v kolikor vas zanima delo varuške (AU PAIR) na Dunaju!

Pod predstavitvijo ekipe najdete še kontaktni obrazec za komunikacijo direktno z vodjo skupine Modri Zajec, na katero se obrnite tudi v primeru, da se nam želite pridružiti v strokovnem smislu.

 


 

Maja Monrue Grabrovec JAZdokumenti2 Idejni vodja organizacije Modri Zajec

 

TekstNinaTekstZiga

TekstMatejaM

TekstBojan TekstJerica

 

VARUŠKE NA DUNAJU

Organizacija Modri Zajec že nekaj let na Dunaju skrbi za povezovanje slovensko govorečih varušk s slovenskimi družinami na Dunaju. Spoznajte varuške, ki so trenutno na Dunaju dosegljive za varstvo in ustvarjanje skupaj z Vašimi otroki!

Jasmina Grudnik Jasmina Slikarka in študentka |  06776 62330922

 

 

Anja Žuna Anja Vzgojiteljica predšolskih otrok | življenjepis

 

***

V spodnji obrazec nas lahko kontaktirate, če Vas zanima sodelovanje s katero izmed varušk, ali če se nam želite pridružiti v ekipi. Dobrodošli!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s